VILLA

MALLORY CIRCLE

Villa Mallory Circle har en av de flotteste beliggenhetene på Southern Dunes og består av totalt 3 soverom med gode senger/soveplasser for sju personer. I huset har vi også ekstrasenger og en babyreiseseng som kan brukes for å få flere soveplasser. Hele villaen er nyrenovert i en lys og oppkvikkende stil med eksklusive materialer.


Hvert soverom er utstyrt med en egen flatskjerm-TV og 'the master bedroom' har eget bad med badekar, dusj og walk-in-closet. De to andre soverommene deler på ett bad med dusj. Begge baderommene er nyrenoverte med fine fliser, granitt og innebygde spotlights. Alle gjesterommene har romslige garderober, herlige senger og sengetøy i høy kvalitet som inngår i leieprisen.


Kjøkkenet er superstilig og dette er også nyrenovert og fullt utstyrt med komfyr, ovn, kjøleskap/fryser, oppvaskmaskin og mikro.

Kjøkkenet og det store fellesrommet deles av med en bardisk, hvor man så har en åpen planløsning med både tv-/hverdagsrom og spiseplass i ett. De store felles flatene og plassløsningene gjør at familien får muligheter til mange trivelige stunder sammen. I oppholdsrommet finnes en stor flatskjerm, Harman-Kardon bluetooth.lydanlegg, dvd-spiller og et utvalg av barnefilmer.


Kjøkkenet og det større fellesrommet deles av med en bardisk hvor man også finner et koselig barbord med stoler. I oppholdsrommet finnes et større spisebord med plass til 6 personer. Den åpne planløsningen i huset gir muligheter for trivelige stunder og sosial omgang. I oppholdsrommets tv-hjørne finner du en 58” flatskjerm-tv med digitalboks med mange tv-kanaler. Her er det også et Bluetooth-lydanlegg slik at dere kan spille deres egen musikk.


Via oppholdsrommet kan dere ta dere ut til det store bassengområdet. Hele uteplassen er omringet av et nett for å beskytte mot insekter. Også her har vi plassert en stor 55” flatskjerm-tv ved loungen, og skulle det mot formodning bli kjølig på kvelden er der mulig å ordne en terrassevarmer (inngår ikke i leien). Solstoler er det også tilgang på dersom man ønsker å jobbe på brunfargen. Selvsagt må det grilles litt når man er i hus, og vi har en stor gassgrill som fikser maten til hele gjengen.


Bassenget kan varmes opp etter forespørsel (anbefales i perioden okt.–mars).

I innkjørselen og i garasjen er der plass til 2–3 biler og det er i garasjen som dere finner vaskemaskin og tørketrommel.


Hele huset har gratis trådløst internett og telefon med gratis samtaler innenfor USA og Canada.

FASILITETER


For familier og større grupper, er det vanligvis både koseligere, mer praktisk og billigere å leie en villa. Vi bruker veldig mye tid på hus og møbler og tilbehør er valgt med omhu for å gjøre ferien så godt som mulig! Alle villaene har følgende fasiliteter.


 • SPA
 • Fullt utstyrt kjøkken
 • Vaskeri
 • Store salonger
 • Privat basseng med lounge og grill
  • Gratis Wi-Fi
  • TV i alle rom
  • Parkering
  • Innbruddsalarm
  • Utsikt over golfbanen

  LEIEPRISER VILLA MALLORY CIRCLE

  I leieprisen inngår skatt, elektrisitet, vann, trådløst internett, kabel-tv, telefonsamtaler innenfor USA, laken, håndklær og sluttrengjøring.

  Oppvarming av basseng og eventuelt spa koster 1500 kr per uke. (Anbefales i perioden oktober–mars.)


  Vi har ingen faste ankomst- eller avreisedager, dette reguleres ut ifra tilgjengelighet og etterspørsel.

  Ta likevel forbehold om eventuelle feil – kontakt oss ALLTID før du bestiller flybilletter eller andre arrangement.


  Ved bestilling betaler du en bookingavgift til oss på 2000 kr per uke. Bestillingen din bekreftes først etter at vi har mottatt denne betalingen.

  SESONG

  NATT (Minst 3 Netter)

  UKE

  MÅNED

  LAV (Sep-Jan)

  2150 NOK

  14.500 NOK

  48.000 NOK

  MELLOM (Feb - Mai)

  2350 NOK

  15.500 NOK

  52.000 NOK

  HØY (Juni - Aug)

  2550 NOK

  16.500 NOK

  55.000 NOK

  HÖYTIDER

  (Jule, Nyttår & Påskeuken)

  17.500 NOK