VELKOMMEN HJEM TILL HUSET VÅRT!

Vår familie består av Mamma Sandra, Pappa Peo og vår datter Marley. Hjemme i Sverige har vi også en hund, en 65 kilos bullmastiff ved navn Melker, men han liker ikke å fly, så når vi er i “our home in the sun” foretrekker han heller å bli hjemme i Sverige og bo på hundehotell eller hos gode venner.


Vi jobber med e-handel og driver blant annet en butikk som heter Shirtstore som finnes i et utall forskjellige land. Vi driver også et tekstiltrykkeri.


Vi elsker å reise og USA har blitt den absolutte favoritten. Siden vår første felles USA-reise, som også var vår bryllupsreise i 2007, har vi vært privilegerte med å kunne reise på et par ulike eventyr, blant annet til California, Florida, Nevada og New York.


Å kjøpe hus et sted i USA har vært en drøm som vi har jobbet hardt for i lang tid. I februar 2014 leide tre generasjoner av familien Olsson en villa sammen i nærheten av fornøyelsesparkene rundt Orlando.

Vi elsket villaen, området viste seg å være helt perfekt og vi begynte å tøyse med at det var her vi skulle realisere vår amerikanske drøm. Tilfeldigheter, skjebnen eller hva man enn velger å kalle det ga oss det siste dyttet da tv-programmet 'På Spåret' valgte å starte sin reise fra nettopp Haines City en typisk kald, bedrøvelig, regn- og vindfull svensk vinterkveld.


Husene våre på Southern Dunes eies av vårt amerikanske selskap Hybris US Estates, LLC, som i sin tur eies av vårt svenske moderselskap Hybris Holding AB. På denne siden gir vi dere et tydelig og oppriktig bilde av husene våre og deres nærområde, og vi gir tips om ulike severdigheter og aktiviteter. Ikke nøl med å ta kontakt dersom du skulle ha noen spørsmål eller tanker å dele, vi svarer som regel raskt og gjør alt vi kan for å hjelpe med å besvare alle spørsmål..

HVA SIER VÅRE GJESTER

Det er alltid morsomt og spennende å komme tilbake til villaer og les hva våre kjære leietakere har skrevet i våre gjestebøker , her er et utvalg av forskjellige hilsener! Klikk på bildene for å lese.