VILLA

DUNES COURT

Villa Dunes Court ligger i en rolig blindgate uten trafikk, og med utsikt over 12. hullets Fairway. Huset består av 4 soverom og har sengeplass for 8 personer. Vi kan også skaffe ekstrasenger eller babysenger dersom dere har behov for flere soveplasser.

Hele villaen er nyrenovert i en lys og skandinavisk stil.


Alle soverom har en egen flatskjerm-tv med kabelkanaler, de to Master Suite-rommene har store “King”-senger (200 cm) og egne private baderom med dusj. Fra det ene store soverommet har dere også egen inngang til bassengområdet fra både soverom og baderom, samt en walk-in-closet. De to resterende soverommene kan by på “Queen”-seng (155 cm), samt respektive 2 enkeltsenger (100 cm) og disse deler på et baderom med dusj. Alle gjesterommene har nye, myke og gode senger, romslige garderober, og kommoder og sengetøy av høy kvalitet som inngår i leien.


Det helt nyrenoverte kjøkkenet har fått nye skap, hvitevarer og benkeplater i granitt. Kjøkkenet er utstyrt med alle maskiner som man trenger for å lage en god middag, og mye mer : Kjøleskap/fryser, ismaskin, komfyr, ovn, mikro, oppvaskmaskin, kaffe/espressomaskin, brødrister og mixer.


Kjøkkenet og det større fellesrommet deles av med en bardisk hvor man også finner et koselig barbord med stoler. I oppholdsrommet finnes et større spisebord med plass til 8 personer. Den åpne planløsningen i huset gir muligheter for trivelige stunder og sosial omgang. I oppholdsrommets tv-hjørne finner du en 55” flatskjerm-tv med digitalboks med mange tv-kanaler. Her er det også et Bluetooth-lydanlegg slik at dere kan spille deres egen musikk.


Via oppholdsrommet kan dere ta dere ut til det store bassengområdet. Hele uteplassen er omringet av et nett for å beskytte mot insekter. Også her har vi plassert en stor 50” flatskjerm-tv ved loungen, og skulle det mot formodning bli kjølig på kvelden er der mulig å ordne en terrassevarmer (inngår ikke i leien). Solstoler er det også tilgang på dersom man ønsker å jobbe på brunfargen. Selvsagt må det grilles litt når man er i hus, og vi har en stor gassgrill som fikser maten til hele gjengen.


Bassenget kan varmes opp etter forespørsel (anbefales i perioden okt.–mars).

I innkjørselen og i garasjen er der plass til 3–4 biler og det er i garasjen som dere finner vaskemaskin og tørketrommel.


Hele huset har gratis trådløst internett og telefon med gratis samtaler innenfor USA og Canada.

FASILITETER


For familier og større grupper, er det vanligvis både koseligere, mer praktisk og billigere å leie en villa. Vi bruker veldig mye tid på hus og møbler og tilbehør er valgt med omhu for å gjøre ferien så godt som mulig! Alle villaene har følgende fasiliteter.


 • SPA
 • Fullt utstyrt kjøkken
 • Vaskeri
 • Store salonger
 • Privat basseng med lounge og grill
  • Gratis Wi-Fi
  • TV i alle rom
  • Parkering
  • Innbruddsalarm
  • Utsikt over golfbanen

  LEIEPRISER VILLA DUNES COURT

  I leieprisen inngår skatt, elektrisitet, vann, trådløst internett, kabel-tv, telefonsamtaler innenfor USA, laken, håndklær og sluttrengjøring.

  Oppvarming av basseng og eventuelt spa koster 1500 kr per uke. (Anbefales i perioden oktober–mars.)


  Vi har ingen faste ankomst- eller avreisedager, dette reguleres ut ifra tilgjengelighet og etterspørsel.

  Ta likevel forbehold om eventuelle feil – kontakt oss ALLTID før du bestiller flybilletter eller andre arrangement.


  Ved bestilling betaler du en bookingavgift til oss på 2000 kr per uke. Bestillingen din bekreftes først etter at vi har mottatt denne betalingen.

  SESONG

  NATT (Minst 3 Netter)

  UKE

  MÅNED

  LAV (Sep-Jan)

  2250 NOK

  15.000 NOK

  50.000 NOK

  MELLOM (Feb - Mai)

  2450 NOK

  16.000 NOK

  54.000 NOK

  HØY (Juni - Aug)

  2650 NOK

  17.000 NOK

  58.000 NOK

  HÖYTIDER

  (Jule, Nyttår & Påskeuken)

  18.000 NOK