Det er ikke sikkert at man orker å gå i parker eller være med på andre heldagsaktiviteter hver dag.  Derfor kan vi tipse dere om noen enklere aktiviteter som ikke tar hele dagen eller koster så mye her.

SHOWCASE OF CITRUS

 

30 minutter fra villaen (kjør nordover på vei 27), finner dere appelsinparken Showcase of Citrus. Her kan dere i sesongen plukke egne appelsiner, sitroner, lime m.m. Der er en stor lekeplass og dyr som barna kan klappe. De har også en hyggelig “gårdsbutikk” hvor man får kjøpt ulike lokale produkter.

Er man litt eventyrlysten kan man kjøre en runde i deres monstertrucks som er ombygde skolebusser.

Guiden tar deg med på en times tur rundt om på bruket, og det er ikke uvanlig at barna får prøvekjøre. Turen inneholder også en liten omvei ned i et sump-parti. Turen koster 150 kr per person.

ORLANDO PREMIUM OUTLETS

 

Et besøk i USA blir ikke fullendt uten et besøk på en Outlet. I Orlando-området finnes det to store sentre, det nærmeste på 8200 Vineland Ave som ligger ca. 25 minutter fra villaen. Det andre ligger på 4951 International Drive ca. 45 minutter unna. Begge tilbyr et lignende utvalg av amerikanske merker som Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, GAP, Under Armour, Converse, Levis m.fl.

BOOGY CREEK AIRBOATS RIDES

 

Den største sjansen for å få se en alligator i naturen har dere om dere tar en tur i sumpen med en Airboat. I tillegg til at dere kommer til å se et dyreliv helt annerledes enn hjemme i Norge, er turen i seg selv heftig – uten å bli farlig. Det er ikke noe problem å ta med seg barn som er tre år eller eldre på en tur i sumpen.

Det finnes mange selskap som arrangerer Airboats-turer. Vi har prøvd noen, og Boogy Creek har vært det beste hittil. Fine og gode båter og trivelige kapteiner som gjerne besvarer alle spørsmålene du skulle ha.

Her kan dere gå inn og lese mer eller bestille en tur: http://bcairboats.com/

Copyright @ All Rights Reserved

Lyxiga pool- og golfvillor i Orlando, Florida. Hyr tryggt og sikkert av svensk eier med kontaktpersoner på stedet.

Les mer om oss her!

Bestill / Info


Stävievägen 312-80

231 93 Trelleborg, Sverige


info@feriehusiorlando.no


+46 709 71 33 60

+1 941 343 8244

HomeAway Property
Read or Write Reviews