Orlandos omgivelser, ca. 170 baner og noen av verdens mest prestisjefylte konkurranser, gjør det til et paradis for golfspilleren.

Orlando er en “året-rundt-destinasjon” for golfspilleren, men det beste klimaet får du fra oktober til april, akkurat når det er på sitt mest gufne hjemme. Det er en grunn til at Annika Sörenstam, Tiger Woods, Nick Faldo med flere har bosatt seg i Orlando. :)

“Hjemmebanen” Southern Dunes Golf/Country Club

Southern Dunes G&CC er en kjent og spennende bane som tilbyr et morsomt, men utfordrende design.

Like utenfor villaen vår finner man det 6. hullet på Southern Dunes. Med fem ulike tees på hver, er spillere på alle nivåer velkomne. Banen er imponerende 6500 meter lang og har nivåforskjeller på ca. 30 meter. Alle greener ble renoverte i 2016 og holder Tour-klasse.


Southern Dunes G&CC  har vunnet flere utmerkelser og har blitt rangert blant topp 100 av Golfweek og fått 4,5 stjerner. De har også blitt rangert som topp 6 i Florida av Golf Digest.

Vår villa Mallory Circle ligger ved det 6. hullet og Dunes Court ved det 12.

Greenfeen varierer mye og derfor anbefaler vi at du heller ser direkte på klubbens egne hjemmesider for å se hvilke priser som er aktuelle for deg og den perioden du tenker å spille: www.southerndunes.com/rates

Å dra på en golftur innebærer som vi alle vet at man stilles overfor valget om å enten ta med egen bag med utstyr, eller å leie.

Vi har selv stilt oss det samme spørsmålet og kommet frem til at ved enkle runder er det bedre, både hva pris og det praktiske angår, å leie. Planlegger du derimot å spille flere runder kan det absolutt lønne seg å bestille inn golfbagen som spesialbagasje.


NYHET: Vi har nå fem sett golfkøller som vi leier ut til en lav pris, kontakt oss for mer informasjon.

Copyright @ All Rights Reserved

Lyxiga pool- og golfvillor i Orlando, Florida. Hyr tryggt og sikkert av svensk eier med kontaktpersoner på stedet.

Les mer om oss her!

Bestill / Info


Stävievägen 312-80

231 93 Trelleborg, Sverige


info@feriehusiorlando.no


+46 709 71 33 60

+1 941 343 8244

HomeAway Property
Read or Write Reviews